Organisaties en sponsoren van het Lesbian Festival Nijmegen 2022

ORGANISATIES

Een grote dank aan alle organisaties en sponsoren die dit festival mogelijk hebben gemaakt! Zonder jullie bijdrage, op welk vlak dan ook, was dit festival niet van de grond gekomen. Super dat jullie dit initiatief steunen!

Volleybalvereniging Keizer Karel

Volleybalvereniging Keizer Karel

Keizer Karel volleybal is voor iedereen die van volleyballen houdt.

Stadsklooster Mariken

Stadsklooster Mariken

Het Stadsklooster is een plek waar kerkelijke en maatschappelijke spiritualiteit bij elkaar komen. Uiteenlopende initiatieven, kerkgemeenschappen, gemeente, instellingen werken daarin samen. We leren van elkaar, versterken elkaar, gebruiken elkaars expertise, maar vooral: wij bieden plek en ruimte aan het gedeelde verlangen.

Fleur Pierets

Fleur Pierets

Belgisch kunstenaar Fleur Pierets zou met haar partner Julian Boom trouwen in alle 22 landen waar twee vrouwen dat mogen om op een positieve manier gelijke huwelijksrechten onder de aandacht te brengen. Maar deze ‘wereldtournee van de liefde’ werd ruw onderbroken.

Debby Marijnissen Inclusief

Debby Marijnissen Inclusief

Ik ben Debby Marijnissen. Ik zing, ik speel, ik schrijf en ik presenteer evenementen als mezelf of als een van mijn alterego’s. Altijd om te zorgen voor verbinding.

Rollende Mina’s

Rollende Mina’s

Roze Gebaar is een werkgroep van COC Nederland en komt op voor de belangen van LHBTI-Doven en slechthorenden.

Brabantse PoTcast

Brabantse PoTcast

Het is mijn missie om kinderen, jongeren en volwassenen in beweging te zetten door middel van dans, met elementen van yoga, meditatie, muziek en spel.

Poink

Poink

Lesbisch+ Activiteiten voor én door vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+, 25+) in de regio Arnhem-Nijmegen én online. Poink maakt het voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+) mogelijk elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten. Hierbij staan respect, verbinding en natuurlijk ook gezelligheid voorop.

SPOT for all

SPOT for all

Wij organiseren activiteiten en evenementen waaraan iedereen ongeacht zijn of haar geaardheid aan kan deelnemen.

SPONSOREN

Gemeente Nijmegen, het Bob Angelo Fonds en SBHN - ProProS hebben allen een financiële bijdrage geleverd aan het Lesbian Festival Nijmegen 2019. Studio HOEK heeft haar diensten dit jaar weer gratis aangeboden.

Gemeente Nijmegen Logo Sponsoring Lesbian Festival
Bob Angelo Fonds Lofo Sponsoring Lesbian Festival Nijmegen
Duurzaam grafisch ontwerp en webbouw website design Studio HOEK Nijmegen