Maak kennis met Manja Peters

Workshop: Zelfverdediging en Kickboxen

Op zaterdag 12 oktober verzorgt Manja Peters twee workshops: zelfverdediging en kickboxen.

Hoi,

Mijn naam is Manja Peters en ik ben 39 jaar oud. Van kinds af aan heb ik veel verschillende sporten beoefend. Vooral zelfverdedigingssporten vond ik erg interessant. Tijdens mijn opleiding CIOS voor sport en beweging ben ik naast sportdocent ook afgestudeerd als docent zelfverdediging. Daar maakte ik onder andere kennis met de sport boksen. Na een aantal reisavonturen in het buitenland en een studie hbo Vrijetijdskunde ben ik naast mijn werk fanatiek gaan trainen bij boksvereniging NABA in Nijmegen.

Ik heb op nationaal en internationaal niveau gebokst en ben twee keer Nederlands kampioen geworden. In deze periode was voeding en een goede gezondheid erg belangrijk voor mij. Ik ben me toen meer gaan verdiepen in diëten en welke voeding het beste voor mij is. Om mij verder te ontwikkelen heb ik de opleiding gewichtsconsulent gevolgd en afgerond. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van voeding, weerbaarheid en agressieregulatie.

Ik heb zelf ervaren wat een gezonde leefstijl voor je kan betekenen, hoeveel beter je erdoor voelt en meer energie je ervan krijgt. Zelfverdediging en boksen hebben mij veel zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gegeven. Daarom ben ik Gezond Sterk gestart.

Ik wil graag mijn kennis en ervaringen met je delen. Kom je ook?

Workshop Zelfverdediging

Workshop Kickboxen

Meer over Gezond Sterk